Priska Autio oy - verkkosisallot

Verkkosisällöt kuntoon: blogit, nettisivut ja sosiaalinen media

Jokaisella yrityksellä on erilaiset tavoitteet sisällöntuotannon suhteen. Yhteistyön alussa selvitän toiveesi, minkä jälkeen rakennan yrityksesi tavoitteita tukevan sisältöpaketin. Alla kuitenkin muutamia esimerkkejä siitä, millaista yhteistyömme voi olla.

Tee se itse -yrityksen tukena

Haluatko itse olla nettisivujesi, blogisi ja sosiaalisen mediasi sisältöjen herra, mutta haluat ammattilaisen viilaamaan sisällöt seuraavalle asteelle?

Oli kyseessä sitten blogi, Facebook, Twitter tai kotisivuteksti, on tärkeää, että sisältö on informatiivista, sujuvaa, tiivistä ja yhtenäistä. Sisältöjen kirjoittamisen lisäksi teenkin myös tekstien stilisointeja, jolloin saat yhtenäisen ilmeen verkkosisältöihisi. Jokainen sokeutuu jossain vaiheessa omalle tekstilleen, jolloin ulkopuolisen tuore silmäpari varmistaa sisältöjen laadun ja sujuvuuden.

Tee se itse -asiakkaiden kanssa toimin usein niin, että kirjoitat itse tekstit niin pitkälle kuin haluat, minkä jälkeen hyppään mukaan hoitaen tekstien oikoluvut ja stilisoinnit sekä varmistaen tekstien yhtenäisyyden. Kun kirjoitat sisältöjen ensimmäiset versiot itse ja saat niihin parannus- ja korjausehdotuksia, kehityt samalla itse kirjoittajana.

Osana suurempaa kokonaisuutta

Löytyykö talon sisältä jo valmista osaamista, mutta sisällöntuotannon ammattilainen uupuu? Haluatko ulkoistaa verkkosisällöt vain joiltakin osin?

Työskentelen mielelläni osana yrityksesi kokoamaa tiimiä. Tarvittaessa työskentelen tiiviisti tiimin kanssa joko paikan päällä tai etäyhteyden avulla, mutta halutessasi hoidan myös itsenäisesti vain oman osuuteni projektista. Jokainen projekti, yritys ja tiimi on ainutlaatuinen, minkä vuoksi mukaudun jokaiseen joukkueeseen sen vaatimalla tavalla.

Avaimet käteen ja verkkosisällöt kuntoon

Verkkosisällöt pitäisi kipeästi saada kuntoon, mutta kenelläkään ei ole aikaa paneutua asiaan? Toivotko, että joku vain ottaisi projektin haltuun, hoitaisi koordinoinnin sekä tuottaisi yrityksellesi laadukasta ja yhtenäistä sisältöä?

Halutessasi ulkoistaa osan tai kaikki yrityksesi sisällöntuotannosta, teen toiveiden pohjalta sisältösuunnitelman, jonka perusteella sisällöt saadaan julkaistua toivottuna ajankohtana ja yrityksen toimintaa tukien. Kertaluontoiset tai vuosittaiset sisällöntuotannon projektit, kuten nettisivusisältöjen uudistukset, vuosikertomukset ja erilaiset esitteet, hoituvat myös tehokkaasti.

Tarvittaessa suunnittelen nettisivujen tai esitteen rakenteen, ja mikäli toivot sisällöntuotannon lisäksi vaikkapa valokuvat ja graafisen suunnittelun samaan pakettiin, onnistuu se huipputaitavan verkostoni avulla. Projektinhallinnan hoidan itse, jolloin asioit aina saman henkilön kanssa – projekti pysyy hyvin hallussa ja laatu on taattu!

OTA YHTEYTTÄ, NIIN JUTELLAAN LISÄÄ! priska@autiocreations.fi / 0442363503

Kirjoita kommentti