LIFE COACHING │ HYVINVOINTIVALMENNUS

Palo hyvinvointia kohtaan ajoi opiskelemaan uutta

Kirjoittamisen lisäksi toinen suuri intohimoni elämässä on pitkään ollut hyvinvointi. Hyvinvoinnin eri osa-alueet, tunnetaidot ja oman sisäisen äänen kuunteleminen ovat olleet elämässäni tärkeitä oppimiskohtia. Oman henkisen kasvupolun aikana sisälläni on kasvanut vahva tahto auttaa myös muita ihmisiä näissä asioissa. Elokuussa 2021 minusta tuleekin Valmentamon virallinen LCF Life Coach®

Rohkeus elää omannäköistä elämää, mielekäs ja innostava työ sekä tasapainoinen arki ovat asioita, joihin suhtaudun palolla – toivon uuden ammatin myötä voivani auttaa muita onnistumaan ja ottamaan askeleita kohti unelmaelämäänsä. Kirjoittamista en tule jättämään, vaan valmennukset tulevat sopivaksi lisäksi nykyistä työtäni sisällöntuottajana.

Unelmana uusperheiden ja omannäköisen elämän valmennukset

Olen koulutuksen aikana tunnistanut itsessäni palon uusperheiden ja erityisesti bonusäitien auttamiseen. Uusperheiden arjessa tarvitaan aivan omanlaisella tavalla tunnetaitoja, ja bonusäitien näkökulma jää harmillisen usein muun uusperhekeskustelun jalkoihin. Tahdon olla mukana tekemässä tähän muutosta sekä tuomassa uusperheille lisää tunnetyökaluja tukemaan tasapainoista arkea.

Myös ajankäytön hallintaan, sisäisen motivaation löytämiseen sekä omannäköisen elämän kartoittamiseen liittyvät valmennukset innostavat. Olen itse luonut yrittäjänä unelmauran sisällöntuotannon ympärille, ja toivon voivani olla apuna niille, jotka ovat matkalla kohti omannäköistä elämää ja unelmatyötä.

Priska Autio - life coach

Löysitkö jo blogiini?

Elämäni sisältöä on aito, inspiroiva ja elämännäköinen lifestyle-blogi. Seuraa omannäköiseen elämään, yrittäjyyteen ja arjen tasapainoon liittyviä teemoja!

Life coach - harjoitusvalmennus

Haluatko harjoitusvalmennettavaksi?

Opintoihini kuuluu tietty määrä harjoitusvalmennuksia, joihin etsin kaikenlaisia ihmisiä valmennettavaksi. Huomioithan, ettei valmennus ole terapiaa tai sovellu mielenterveysongelmien hoitoon.

Life coach -valmennus sopii hyvin esimerkiksi näihin tarpeisiin:

  • haluat kirkastaa omaa suuntaa elämässä
  • mietit askeleita kohti unelmaelämääsi
  • kaipaat pysähtymistä omien tunteiden äärelle
  • tahdot ottaa oman elämän ohjakset käsiisi

Harjoitusvalmennettavana saat 4 x 1h valmennuskertaa täysin veloituksetta.

Valmennuskertoja vastaan sitoudut antamaan kirjallisen palautteen valmennuksen lopuksi.

Kiinnostuitko? Laita sähköpostia, niin kerron mielelläni lisää!